Over Ons

LEDS-Sport staat voor gemak, service en kwaliteit. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bij ons online bestellen.  

Waarom kopen bij LEDS-Sport?

1) Service:

LEDS-Sport is niet zomaar en alleen een Webshop, maar opereert ook op de professionele zakelijke markt. Wij adviseren onze klanten graag en zijn op diversen manieren bereikbaar. Op locatie advies geven of bij ons in de showroom.

Tevens is het mogelijk de door u aangeschafte led producten vakkundig te laten monteren door een van onze gecertificeerde installateurs.

 

2) Garantie:

Doordat wij achter onze producten staan en de volledige verantwoordelijkheid nemen kunnen wij een garantie verlenen van 2 jaar. 

 

3) Maatwerk:

Wij zijn geen standaard webshop maar bieden een compleet pakket. Zoekt u iets van een bepaalde afmeting dan kunnen wij de producten op maat aanleveren. Denk bijv. aan een led strip van 2.85 meter;

 

4) Kwaliteit:

Kwaliteit en duurzaamheid staat bij ons voorop. Al onze producten worden grondig getest en krijgen ieder een duurtest van 72 uur voordat het led product de fabriek verlaat (de zgn ageing test).

Dit doen we om de kwaliteit te garanderen en er zeker van te zijn dat het product 100% in orde is voordat het naar u gestuurd wordt of geinstalleerd bij bij u.

1. De led verlichting word getest bij een temperatuur van  -20℃
2. De led verlichting word getest bij een temperatuur van  +60℃
3. Aan/uit test gedurende minstens 10.000 cycli
4. Test volgens de CE norm IEC-60598;
5. Drop testing


© 2014-2021 LEDS-Sport - Design door VisionDesign